onsdag 12 augusti 2020

Naturkosmetikens Hullut päivät

Houseoforganic har nu på gång dom bästa naturkosmetiks rabatterna 12-16.8, som dom ordnar två gånger i året. Jag brukar ofta vänta på uppköp och shoppa en större mängd under domhär dagarna. Man kan beställa produkterna under olika dagar och få dom i samma paket hem genom att skriva YHDISTÄ som alennuskoodi. Jag har inget samarbete med dom eller fått produkter, men tycker om att rekommendera och göra reklam för grejor jag gillar. Houseoforganics katalog hittas på nätet HÄR, men varje dag hittas på nätet även produkter utanför katalogen. 


Mina top 5 produkter från katalogen:


 • Skin moods konjak svamp HÄR är en longtime favorit och den bästa av alla svampar jag testat. Effekten känns på huden direkt. Har skrivit mera HÄR.
 • Bohos peittare HÄR eller colourcorrector är en relativt ny produkt och en favorit, speciellt den orange. Denhär tog förra gången snabbt slut under domhär dagarna. Har skrivit mera HÄR
 • Evolves hyalaurolon serum HÄR är en favorit vars verkan också snabbt känns. Har skrivit meta HÄR
 • Avrils nagellack HÄR har jätte bra pigment och ett lager räcker. Färgerna är också läckra och det finns ett stort urval.
 • Avrils mascara HÄR är jätte bra, lika bra som syntetisk skulle jag säga. Denhär är bra om man vill ha volym och att det syns att man har mascara. Har skrivit om den HÄR

Några andra favoriter:


 • Laveras ögonbryns gel HÄR finns det många kosmetikbloggare som prisar och är visst Laveras topseller. Jag gillar den också, fast den för mig är lite ljus. Borde säkert testa den färglösa.
 • Novexpert hyalauron serum HÄR är förutom Evolves upptill ett serum man känner verkan av på hyn.
 • Zuiis ögonbryns vaxpenna HÄR är en jätte bra färg, lätt att använda och kiva konsistens.
 • Whamisas deep rich ansiktsvatten HÄR prisas av kosmetikbloggare som super bra fuktare. Själv har jag först dom sista åren börjat använda ansiktsvatten och skulle nu aldrig mera vara utan - älskar ansiktsvatten.
 • Weledas skinfood HÄR som kan användas till vad som helst på vem som helst är ett måste. Den är super tjock så tuben räcker super länge. Jag använder den tex. som handkräm och ibland som nattkräm.

Wanties jag inte ännu testat: 


 • Bybi c-caf ansiktskräm HÄR har många gillat och skrivit om på kosmetikbloggar. Jag har testat två av deras ansiktsoljor och har tyckt om dom. Bybi supercharge serimet var jätte skönt medan Bybi mega mist tyckte jag onte var speciell.
 • Purebeauty ansiktsvatten/ -spray HÄR, med hyalauron och björksav, är en inhemsk produkt många tycker om. Bloggare skriver att den fuktar otroligt bra.
 • Luonkos inhemska kakor HÄR måste man ju bara testa på, så mycket som bloggare skriver om dom. Det finns oljekakor för sminkborttagning (tex. Radiant) och en kaka för bodyshimmer (Celebrate).


PS Naturagoodscompany har 25% rabatt på all naturkosmetik 12-13.8 med koden ELOKUU25.

onsdag 5 augusti 2020

Örhänges freaken

Måste komma ur skåpet med att vara tokig i örhängen. Denhär sommaren har jag köpt fyra par - ooops. Vill helst satsa på inhemsk design och/eller små företagare. Här är mina nyaste och käraste. 


Köpte domhär på gågatan i
Mariehamn från Ele & Kele.


Beställde domhär härliga super lätta
läder örhängena från Viaminnet.


Domhär gamla och kära som jag använder allra mest;
Eeva Lovisas härliga brickor köpta
på Ornamos julförsäljning samt 
svenska Efva Attlings Ring around.