fredag 31 oktober 2014

Warming mineral mask, Body Shop

Såhär på halloween passar det ju bra med ett sånthär foto på mig. Men det är alltså fråga om the Body Shops warming mineral mask, en av presenterna i en presentkorg förra lördagen. Nån liknande mask har jag aldrig testat. Det känndes helt sjukt, och jag ifrågasatte mig om jag läst fel och detta var en produkt man absolut inte skulle sätta nära hyn, för det BRÄNNDE i ansiktet och händerna. Men det räckte under 10 sekunder, och sen var det som en helt vanlig mask. Coolt. Konsistensen är tjock, som zinkpasta. Den ger en spa-känsla med sin värme. Speciellt bra ska masken vara för fet ny.

Lyckan är

... en Darth Vader dräkt för 3€.


Män testar smokey-eye tutorial

Alltså vad jag skrattade! En video där tre män gör smokey-eye make-up efter en video tutorial. Såhär kan det förståss också kännas för kvinnor som inte brukar sminka ögonen.


torsdag 30 oktober 2014

Breda buntar wanties

Har blivit sugen på trumpetbyxor. Ni vet, som var mode på 90-talet. Min kompis som jobbar på Filippa K hade jätte snygga sådana och hon berättade att dom genast sålt slut i Stockholm. Dessutom ska dom vara överlånga och räcka över höga klackar ända till marken. Här är några inspirationsbilder.

Beverly Hills housewifen Kyle
 
Sofie Fahrman
Kultstatus | P A L E R M O | Olivia Palermo 
Lösare modell på Olivia Palermo och http://thistimetomorrow-krystal.blogspot.fi/

Belöning

För våra pojkar fungerar belöning bra. Hotande och mutor kan också ibland lösa situationen, men bäst funkar belöning. Pojkarna är nu i den åldern att dom också kan se mer långsiktigt och vänta på belöningen. Jag tänker kognitiv beteendeterapi och hur dom genom positiv konsekvens bryter en dålig vana och lär in ett nytt beteende. Därför ser jag det som viktigt att det ska upprepas tillräckligt många gånger (nu 2vk), för att man ska hinna glömma den inlärda dåliga vanan och hinna med lite relaps där emellan. 

"Om ett beteende får en positiv konsekvens så är chansen god att man upprepar det."

Våra pojkar har aldrig sovit i vår säng efter att nattamningen slutat, förutom i undantagsfall. Nu har dom plötsligt BÅDA kommit i vår säng VARJE natt i över en vecka. Vår dubbelsäng är 160cm, så det blir verkligt trångt. Dessutom sover Adam fast i mig och lyfter helatiden upp sin fot på min mage, vilket inte är så trevligt om man är lite kissnödig. Jag tänker att dom tycks nu ha en fas då dom behöver mer närhet och inte tycks hinna få det under dagtid. Därför har vi "gått med på" dethär redan i en vecka, men nu börjar vi bli lite trötta av dålig sömn...

Igår kom alltså en ny lista upp på kylskåpet: sova i egen säng  krux  leffa. Vi förklarade att det är klart att man får komma i vår säng eller ropa på oss om man har en mardröm. Och man får nog komma i vår säng annors också, det är inte förbjudet - MEN för varje natt sovet i egen säng får man ett krux. Båda pojkarna är nu ivriga och motiverade och Antony sov förra natten hela natten i egen säng. Adam kom i vår säng en stund, men efter att jag blivit sparkad i blåsan många gånger, föreslog jag att han får ett krux om jag får föra honom tillbaka i egen säng.


Tidigare belöningslistor: 

onsdag 29 oktober 2014

the White party


kidsen var med en stund


välkommst skumppa
caesarsallad
varmrökt lax
capris
soltorkade tomater
& karkki

60 härliga vänner dök upp

gästerna hade satsat helt otroligt på klädsel

vitt, vitt, vitt

skål för vår avdelningsskötare som fyllde 60år samma dag

girlfriends

mannen & hans snygga släktingar
tacksam och lycklig för alla kära vänner
& en oförglömlig kväll


dj-mannen & me

dubbelkusiner

mina brudfrämmor 2006

mina bröder & dubbelkusin

just be cool...

tisdag 21 oktober 2014

måndag 20 oktober 2014

Musik till White Party

Lyssnar, lyssnar och lyssnar på musik, använder Shazam-appen och gör listor till festen, tex. domhär kommer att spelas:

Flo Rida ft Sia "Wilf ones"

Coldplay "Asky full of stars"

Black Eyed Peas "I gotta feeling"

Pittbull ft Christina Aguilera "Feel this moment"

Icona Pop "I love it"

Avicii "Wake me up"


Skrinna

Började skrinnskosäsongen med barnen på söndagen på Barona arena. Allmänn skrinnskotur gratis varje söndag 12-15.00.
 

söndag 12 oktober 2014

White shoes


Lego happening i Vanda

Detta veckoslut ordnas en Lego happening som jag bongade på fb för en tid sen. Igår byggdes utställningen och vi deltog. Vi var där från ca 13-16. Vi köade ca 20min, men hörde en nämna att dom senare köat 1h.


Man fick en platta och tre gubbar. Så fick man bygga vad man ville. Förstod att på kvällen sätts allt ihop till en stad och på söndagen är det utställning.Det fanns färdigt byggda Lego av "pro:n" och då vi for sattes min och Antonys fina kreationer fram.


Dethär nertill var en så tuff idé att får se om jag gör en sån här tavlor tex. av barnen nån dag.

torsdag 9 oktober 2014

White party

Sitter och planerar i väntan på mitt 40-årsparty om ca två veckor! Har hela hösten funderat av och an på firande. Jag är en festfixare och njuter av sånt, så det var nog klart att det skulle bli party. Men var, när, hur, budget, ensam eller tillsammans med nån osv har till slut klarnat och inbjudan är skickad.

It's going down, I'm yelling timber 
You better move, you better dance 
Let's make a night you won't remember 
I'll be the one you won't forget

tisdag 7 oktober 2014

Makaroni-knarkande barn

Nämen va fän? Innehåller pasta/makaroni socker? Det har jag aldrig tänkt. Hur är det med fullkornspasta? Läste just DENHÄR deprimerande artikeln...

måndag 6 oktober 2014

Jean Paul Gaultier for Lindex 8.10

Jean Paul Gaultier minns åtminstone jag bäst från att ha designat kläder åt Madonna på "Express yourself" -tiden, tex. korsetten med strutarna för brösten. Nu har han designat en kollektion för Lindex som kan köpas imorgon 7.10 kl. 24 på nätet och på onsdagen i dom flesta Lindex-butikerna. HÄR hittas hela kollektionen.


49,95€
149,95€

199,95€
99,95€
Kofta 69,95€, tröja 59,95€, röda byxor 59,95€

Mössa 24,95€, halsduk 49,95€


Tuffa underkläder.
bh 29,95€, undisar 14,95€

"Madonna-korsett"
39,95€